Partnere

Projektet stræber efter at få skabt et netværk af samarbejdspartnere indenfor et bredt område, med det formål at kunne nå så langt ud til målgruppen som muligt. Ligeledes for at bygge bro imellem forskellige fagtekniske og sociale områder.

Samarbejdspartnere

Nedenstående liste består af organisationer, foreninger, m.fl. som projektlederne har indgået en samarbejdsaftale med, på den ene front eller anden. Aftalerne varierer fra samarbejdspartner til samarbejdspartner.

Foreløbigt er nedenstående diverse organisationer, m.fl., projektlederne har været i dialog med, og de faste samarbejdspartnere vil fremgå af en opdateret liste. Dermed er der ikke indgået nogle fast aftale med alle nedenstående.
Sponsorer

Projektet er et frivilligt initiativ som bygger på frivillige hænder. Derfor kan et økonomisk bidrag gøre en stor forskel. Ikke blot en forskel for de frivillige, men ligeledes for vores målgruppe.
Overvejer I at give en bidrag til E2B, tager vi gerne et uformelt møde, hvor vi kan præsentere E2B-projektet. Der er mange måder at vi sammen kan gøre en forskel.

Aktuelle Sponsorer

Tuborgfondet

Tuborgfondet har i 2017 støttet E2B - Engineer To Be med ca. 100.000 kr.

Alectia Fonden

ALECTIA A/S har februar 2017 støttet E2B - Engineer To Be med ca. 100.000 kr.
Al støtten skulle gå til udviklingen og synliggørelse af projektet, for at fange målgruppen og fremtidige samarbejdspartnere.

Projekter

Følgende beskriver igangsatte koncepter og projekter igangsat af E2B i samarbejde med nogle af samarbejdspartnerne.
Vi er altid åbne for samarbejde på tværs, og lytter gerne til forslag.

Grobund
Grobund er et koncept, der stræber efter at introducere unge til ingeniørverdenen, ved at give dem et plads ved bordet under er ingeniørprojekt. Hertil stræbes flere samarbejdspartnere i form af rådgivervirksomheder og boligorganisationer. Kontakt E2B, hvis mere info ønskes.