Der er flere måder at støtte projektet på, altafhængig om man er en enkeltperson, virksomhed, organisation, uddannelsesinstitution, forening eller noget helt andet.

Bliv frivillig

Samtlige frivillige i projektet, har en eller anden relation til ingeniørverdenen. Vi tager fortsat imod frivillige, og skulle du af den ene eller anden årsag have interesse i at være frivillig i projektet, med en hel anden faglig baggrund, er vi åbne for en dialog.

Virksomhed+

Er I som virksomhed interesseret i at støtte op omkring projektet, tager vi rigtig gerne en snak med jer. Der kan være flere måder at støtte projektet på. Eksempler kunne være ved:

• Et økonomisk bidrag til et bestemt formål, vi kan dele ud til vores målgruppe.
• Et bidrag i form af produkter eller andet, der kan understøtte en bestemt gruppe i deres udvikling.
• At åbne op for jeres virksomhed og give vores målgruppe mulighed for at komme ud og se hvordan jeres ingeniører arbejder

Organisation+

Er I som organisation interesseret i en eller anden form for samarbejde, hvor vi sammen kan sikre og bidrage til at støtte E2B’s målgruppe, tager vi gerne en uformel snak.

Uddannelsesinstitution+

Er I som institution interesseret i en eller anden form for samarbejde, hvor vi sammen kan understøtte den fortsatte udvikling af E2B’s målgruppe, tager vi gerne en uformel snak.

Dette kunne være at vi sammen kunne starte et projekt op for jeres elever, eller skulle I besidde en masse elever der er dækket ind over E2B’s målgruppe, så kunne vi evt. arrangere et særligt arrangement, hvor vi kommer ud og holder oplæg.

Forening+

Er I som foreningen interesseret I en snak omkring et muligt samarbejde, tager vi med glæde en snak. Der er mange måder at gøre en forskel på, og vi tager gerne en kop kaffe, omkring mulighederne.

Andet

Dækker du/I ikke under nogle af ovenstående, skriv gerne alligevel. Vores mål er at gøre en forskel, og samarbejde på tværs kan ofte være en styrke. Kontakt os endelig.