Endnu en gang var E2B ude at holde oplæg hos Professional Engineering Academy (under IDA), for en gruppe motiveret mennesker, som ikke blot havde det tilfælles at være kommet til Danmark som flygtninge. De havde ligeledes det tilfælles at de alle var ingeniører.

I denne omgang var Hassan alene ude og præsentere dem for den danske arbejdskultur, vejen til et ingeniørjob og uddannelse, samt fordomme, udfordringer mv.

E2B er stolte over igen at få mulighed for at holde et oplæg for en masse motiverede ingeniører, som har det tilfælles at de er kommet herop som flygtninge. E2B er glade for for at samarbejde med Professional Engineering Academy – PEA (under IDA), om at hjælpe disse ressourcestærke mennesker, mod et job der giver værdi i forhold til erfaring.

Oplæg hos IDA, Professional Engineering Academy

E2B er stolte over at få mulighed for at holde et oplæg for en masse motiverede ingeniører, som har det tilfælles at de er kommet herop som flygtninge. E2B er glade for for at samarbejde med Professional Engineering Academy – PEA (under IDA), om at hjælpe disse ressourcestærke mennesker, mod et job der giver værdi i forhold til erfaring.

Continue reading