Alternative håndværkere

Female Engineers at Plant
Female Engineers at Plant

Hyre håndværkere


At købe et nyt hjem eller sommerhus går ofte hånd i hånd med renovering og finde den rette håndværker. Mindst 10.000 dansker henvender sig til kommunernes forbrugerguider med klager over håndværkerstjenester hvert år, så det er en god idé at bede om referencer og tjekke håndværkeren så omhyggeligt som du kan inden renoveringen begynder.

Tjekliste, når man ansætter håndværkere
Et tip er at skrive en detaljeret aftale med håndværkeren, så risikoen for misforståelse reduceres.

Gå til flere kunsthåndværkere og bede om skriftlige citater, som du kan sammenligne, men kontroller nøje. Nogle efterlader en pris for hele arbejdet – andre inkluderer ikke alt og kan derfor efterlade et tilbud, der synes billigere. Spørg, om der tilføjes noget, og kontroller, at momsen er inkluderet.
Bed om en aftale, som begge underskriver, hvor pris, omfang og tidsplan er omhyggeligt specificeret. Kontroller også, hvad der gælder for yderligere arbejde og hvem der er ansvarlig for for eksempel materialer, elektricitet, rejser og rengøring.

Kontakt fuldbyrdelsesansvarlig for at finde ud af, om virksomheden har gæld, og om det er gået konkurs før (til dette har du brug for håndværkerens personlige eller organisationsnummer).

Spørg, om håndværkeren har en risiko- og ansvarsforsikring. Kontakt os, hvis du undrer dig over, hvordan boligforsikringen eller sommerhusforsikringen gælder, når du renoverer. Spørg om håndværkeren er autoriseret, autoriseret eller certificeret, og spørg om certifikatet for at være på den sikre side. Dette gælder især for elektrisk og VVS-arbejde.

Ansat efter dine værider

Grønn.dk er håndværkere der går meget op o miljøet

Og fx beskyt.dk så drejer de sig om håndværkere og låsesmede der går op i sikkerhed.

Del :
Mikkel  Solkjær
Mikkel Solkjær